Onderhoudsbericht van onze betaal partner

Beste Lulu's,

Paypal heeft ons geinformeerd dat zij op woensdag 15 mei as. kortstondig onderhoud zullen plegen aan hun website.
Dit onderhoud vindt plaats van 00.00 AM to 8:00 AM Eastern Time (6:00 – 14:00 in Amsterdam en 14:00 – 22:00 in Sydney). Gedurende deze periode kunnen er meerdere onderbrekingen in de betaaltransacties plaatsvinden. Wij verzoeken u het in dit geval later nogmaals te proberen.

Log In of Registreer om te reageren.