Onderhouds bericht van onze credit card partner

Beste Lulu's,

We hebben van onze credit card verwerker bericht ontvangen dat zij morgen, zondag 5 mei een kort onderhoud zullen plegen op hun websiste, hierdoor zullen alle credit card transacties tijdelijk niet verwerkt kunnen worden. Dit onderhoud vindt plaats tussen  2:00 AM to 7:00 AM Eastern Time (8:00 – 13:00 in Amsterdam en 16:00 – 21:00 in Sydney). Gedurende deze periode kan er een 10 minuten tijdsbestek zijn waarin we geen credit card transacties kunnen verwerken.

Log In of Registreer om te reageren.