Zoek:
Go to Lulu Help pages

Hoe stel ik een bedankbriefje samen voor mijn kopers?

gestart door VVH op ‎02-11-2010 01:01 - laatst bewerkt op ‎10-30-2012 11:41 door Community Manager Community Manager (399 Weergaven)

Creëer of pas je bedankbriefje aan met de bedankbrief editor. (Ga naar je Mijn Lulu tab, klik op bewerk bedankmail in de linker kolom onder Hulpmiddelen voor de auteur.)

Let op: De inhoud van je bedankbriefje moet aan de Lulu voorwaarden voldoen. Door informatie in te voeren in het onderdeel bedankmail, geef je Lulu toestemming deze informatie te versturen naar alle kopers van jouw content. Let erop dat wanneer je een pseudoniem voor je werk gebruikt je waarschijnlijk ook een pseudoniem voor je bedankbriefje wilt gebruiken.

  1. Voer het formulier in; naam, e-mail adres en het bericht dat je naar al jouw klanten wilt sturen.
  2. Klik op opslaan of op sla op & bekijk de e-mail. Als je er voor kiest om je bericht eerst te bekijken, dan wordt er een test bedankbriefje naar je verzonden.

Je bedankbriefje wordt naar iedereen verstuurd die jouw content op Lulu koopt. Alle bedankbriefjes zijn voorzien van je naam als afzender en hebben " een Dank je wel briefje" als e-mail onderwerp.

 

Bijdragers