Hoe stel ik een bedankbriefje samen voor mijn kopers?

gestart door VVH op ‎02-11-2010 01:01 - laatst bewerkt op ‎08-31-2014 12:00 door VincentVH (634 Weergaven)

Bedankbriefjes is onze manier om jou, de auteur, de mogelijkheid te bieden een persoonlijke boodschap te sturen aan de kopers van je werk en hen in staat te stellen om, indien gewenst, direct contact met jou op te nemen en er tevens voor zorgt dat je persoonlijke informatie geheim blijft.

 

Jouw Bedankbriefje bevat een boodschap die jij schrijft. Wij sturen het automatisch door via email aan degenen die jouw werk kopen en hiervoor toestemming hebben gegevens aan ons.

 

Creëer of pas je bedankbriefje aan met de bedankbrief editor. (Ga naar je Mijn Projecten tab, klik op bewerk bedankmail in de linker kolom onder Hulpmiddelen voor de auteur.)

Let op: De inhoud van je bedankbriefje moet aan de Lulu voorwaarden voldoen. Door informatie in te voeren in het onderdeel bedankmail, geef je Lulu toestemming deze informatie te versturen naar alle kopers van jouw content. Let erop dat wanneer je een pseudoniem voor je werk gebruikt je waarschijnlijk ook een pseudoniem voor je bedankbriefje wilt gebruiken.

  1. Voer het formulier in; naam, e-mail adres en het bericht dat je naar al jouw klanten wilt sturen.
  2. Klik op opslaan of op sla op & bekijk de e-mail. Als je er voor kiest om je bericht eerst te bekijken, dan wordt er een test bedankbriefje naar je verzonden.

Je bedankbriefje wordt naar iedereen verstuurd die jouw content op Lulu koopt. Alle bedankbriefjes zijn voorzien van je naam als afzender en hebben " een Dank je wel briefje" als e-mail onderwerp.

 

Aankondigingen

Ontdek onze uitgebreide kennisbank om meer te weten te komen over de opmaak van je project, publiceren bij Lulu, verkopen op de website, en wanneer je je winst uitbetaald krijgt.

Bezoek ook onze Hulppagina waar je ons een e-mail kunt sturen.

Lulu pleit voor wereldwijde bescherming van de privacyrechten van de consument. Copyright © 2002-2014 Lulu Press, Inc. Alle rechten voorbehouden.