Hoe kan ik privé uitgeven of controleren wie mijn werk kan zien?

gestart door Moderator op ‎01-25-2010 03:40 - laatst bewerkt op ‎04-28-2016 05:27 door Product Manager (456 Weergaven)

Elk project heeft een toegekende “Beschikbaarheidsstatus” die aanduidt wie een werk kan vinden en bekijken. Deze status kan je instellen in de laatste stap van het publiceerproces (Herzien) of via de Herzien-pagina van het project.

Je mag de Beschikbaarheidsstatus van je project op elk gewenst tijdstip aanpassen via de
Mijn Projecten-pagina. Als je hier op de titel klikt, dan kan je de beschikbaarheid aanpassen door naar beneden te scrollen tot "Wie kunnen dit zien op Lulu:" en vervolgens een van de onderstaande opties te kiezen:

 

'Prive Toegang' maakt je project privé. Enkel jij kan je content vinden en bekijken. (Dit is een goede status om te gebruiken tot je helemaal tevreden bent met je project.). Het is mogelijk dat je boek voor een korte tijd nog steeds zichtbaar is via de zoekfunctie maar je boek kan nu alleen nog door de accounthouder besteld worden.

 

'Directe Toegang' is een methode om je werk enkel aan specifieke personen te verkopen. Je zal een website URL krijgen (http://www.lulu.com/content/content_identificatienummer) aan het einde van het publiceerproces; stuur deze link naar de personen waarvan je wilt dat ze je werk kunnen zien en aankopen. Bezoekers kunnen geen content vinden met Directe Toegang via een zoekopdracht.

 

Algemene Toegang maakt je werk openbaar aan alle Lulu.com bezoekers. Je project kan gevonden en bekeken worden op Lulu. Als je Algemene Toegang voor je werk wilt toekennen, moet het aan de volgende richtlijnen voldoen:

  • Titel: Geen excessieve of onnodige profaniteiten.
  • Omslagafbeelding: Geen suggestieve of onnodige naaktheid, of openlijk seksueel expliciete poses.
  • Omschrijving: Geen suggestieve of onnodige naaktheid, of openlijk seksueel expliciete poses. Geen grafische omschrijvingen of excessieve profaniteiten.
  • Voorvertoning: Geen suggestieve of onnodige naaktheid, of openlijk seksueel expliciete poses. Geen grafische beschrijvingen. Geen excessieve of onnodige profaniteiten.

Let op: Je project moet aan de richtlijnen in de Ledenovereenkomst voldoen.

Aankondigingen

Ontdek onze uitgebreide kennisbank om meer te weten te komen over de opmaak van je project, publiceren bij Lulu, verkopen op de website, en wanneer je je winst uitbetaald krijgt.

Bezoek ook onze Hulppagina waar je ons een e-mail kunt sturen.

Lulu pleit voor wereldwijde bescherming van de privacyrechten van de consument. Copyright © 2002-2014 Lulu Press, Inc. Alle rechten voorbehouden.