Afdrukbare PDF bestanden FAQ

gestart door Moderator op ‎01-25-2010 03:47 - laatst bewerkt op ‎06-17-2016 08:06 door Product Manager (219 Weergaven)

Wat gebeurt er in deze stap?

We converteren je bestand(en) naar een afdrukbaar PDF-bestand dat zal gebruikt worden om je boek te drukken. Opgelet: als je de paginagrootte van je manuscript niet aangepast hebt aan het formaat van het gekozen boektype, dan zal het manuscript tijdens de conversie geforceerd worden tot het juiste formaat, hetgeen negatieve gevolgen zal hebben voor de layout.

 

Hoe lang duurt dit?

Het duurt normaal gezien een paar minuten, maar vaak ook langer. Klik op de “Email me”-knop, zodat je andere pagina’s bij Lulu kan verkennen terwijl je wacht.


Hoe controleer ik mijn afdrukbare bestand ?

Tijdens het publiceerproces krijg je de mogelijkheid om deze PDF te downloaden en te controleren om zo eventueel nog aanpassingen te maken alvoren je het boek definitief publiceert. Je kan het PDF-bestand ook controleren door in Mijn Projecten te klikken op de titel van het project en dan naar beneden te scrollen tot aan de links voor de PDF van de omslag en voor de PDF van de binnenkant. 

Aankondigingen

Ontdek onze uitgebreide kennisbank om meer te weten te komen over de opmaak van je project, publiceren bij Lulu, verkopen op de website, en wanneer je je winst uitbetaald krijgt.

Bezoek ook onze Hulppagina waar je ons een e-mail kunt sturen.

Lulu pleit voor wereldwijde bescherming van de privacyrechten van de consument. Copyright © 2002-2014 Lulu Press, Inc. Alle rechten voorbehouden.