Hoe stel ik een Dank je wel-bericht samen voor mijn kopers?

gestart door VVH op ‎02-11-2010 01:01 - laatst bewerkt op ‎10-12-2017 12:26 door Product Manager (653 Weergaven)

Creëer of wijzig je Dank je wel-bericht met de Dank je wel-bericht-editor (ga naar Mijn projecten en klik op Bewerk Dank je wel e-mail in de sectie Hulpmiddelen voor de auteur in de linker navigatiekolom.)

 

Opmerking: de inhoud van je Dank je wel-bericht moet in overeenstemming zijn met de Lulu- Ledenovereenkomst.


Door informatie in te voeren in jouw Dank je wel-bericht-sectie geef je Lulu de toestemming om deze informatie te versturen naar alle kopers van jouw content. Opgelet: als je een pseudoniem voor je werk gebruikt, dan wil je wellicht dit pseudoniem ook gebruiken voor je Dank je wel-bericht.


1. Typ in het webformulier de naam, het e-mailadres en de boodschap in die je naar je klanten wil sturen.
2. Klik op Sla Veranderingen op of op Sla op & Bekijk de E-mail. Als je voor bekijken kiest, dan wordt er een Dank je wel-bericht naar jou ge-e-maild.

 

Lulu zendt je Dank je wel-bericht naar iedereen die je content op Lulu.com koopt. Alle Dank je wel-berichten tonen je naam als afzender en hebben als onderwerp “Een Dank je wel-bericht".

Aankondigingen

Ontdek onze uitgebreide kennisbank om meer te weten te komen over de opmaak van je project, publiceren bij Lulu, verkopen op de website, en wanneer je je winst uitbetaald krijgt.

Bezoek ook onze Hulppagina waar je ons een e-mail kunt sturen.

Lulu pleit voor wereldwijde bescherming van de privacyrechten van de consument. Copyright © 2002-2014 Lulu Press, Inc. Alle rechten voorbehouden.