Waarom Lulu misschien niet geschikt is voor jou

gestart door VincentVH op ‎01-07-2011 03:25 (306 Weergaven)

Reden 1: Jij wilt niet degene zijn die je boek verkoopt.
Uitgevers zorgen normaalgezien voor de marketing van het boek van hun auteurs. Dat kost veel, en daarom is het moeilijk om een boek gepubliceerd te krijgen bij een uitgever. Lulu laat je toe je boek te publiceren zonder uitgever, maar dat betekent ook dat het verkopen en promoten van je boek op jouw schouders terechtkomt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, en het internet maakt zelf-promotie gemakkelijker dan het ooit is geweest. We bieden wel tips aan voor het promoten van je boek.
Reden 2: Als je van plan bent je boek vooral via boekhandels te verkopen, kunnen we je niet veel helpen.
We bieden ISBN nummers aan voor boeken die via ons gepubliceerd worden (wat betekent dat je je boek in principe in de boekhandel kunt verkopen), maar de “druk op aanvraag” methode laat niet toe de grote kortingen aan te bieden die boekhandels verwachten als ze een boek in hun assortiment opnemen. Boekhandels maken winst door de kortingen die grote uitgeverijen en distributeurs kunnen bieden. Boekhandels kopen enkel Lulu boeken aan wanneer die specifiek besteld worden door hun klanten. Het internet is een fantastische manier om boeken te verkopen, wat te zien is aan het success van sites als Amazon.com.
Reden 3: Je bent een erg kieskeurige auteur.
Om onze publiceermethode betaalbaar en overzienbaar te houden, moeten we een beperking invoeren op dingen zoals het soort papier en het formaat van een boek. We bieden geen alternatieve papierkeuzes of uitzonderlijke formaten aan. We bieden boeken wel aan als downloads (e-books). Voor meer details over de papiersoorten die we aanbieden, bekijk aub Specificaties bij het drukken van paperbacks .

Er zijn een heleboel bedrijven die je meer keuzes bieden als je hen betaalt. Lulu is de enige uitgever dat je alle diensten gratis aanbiedt.

 

Aankondigingen

Waar je ook beland bent bij het uitgeven van je boek, hier vind je nuttige hulpmiddelen. Bekijk nuttige tips van andere Lulu gebruikers in ons archief, en Leer over hoe Lulu precies in elkaar zit.

Bezoek ook onze Hulppagina waar ons een e-mail kunt sturen.

Lulu pleit voor wereldwijde bescherming van de privacyrechten van de consument. Copyright © 2002-2014 Lulu Press, Inc. Alle rechten voorbehouden.