Hoe kan ik de status van mijn bestelling nagaan?

gestart door VincentVH ‎04-13-2010 08:39 - bewerkt ‎09-10-2014 12:03 (1.038 Weergaven)

Je kunt de status van elke bestelling nagaan in de “Mijn Account en bestellingen ” pagina. Klik op "Mijn Bestelling" onder je naam om het bestelnummer, de datum, de status en het bedrag van elke aankoop te vinden.

 

Je bestelling zal een van de volgende statussen hebben :

 

  • Wordt verwerkt – Een bestelling is in ‘ wordt verwerkt’ status tot de betaling verwerkt is. Een Paypal e-cheque of andere betaalwijze die het bedrag van een lopende of kredietrekening haalt, kan tot zeven werkdagen in beslag nemen voor de betaling volledig is uitgevoerd. Als je niet via zo’n betaalwijze hebt betaald, is er misschien een fout opgetreden bij de betaling. Klik op ‘Hulp nodig?’ voor verdere ondersteuning. Hiervoor heb je het bestelnummer nodig.
  • Wordt voltooid – De bestelling is aanvaard en de betaling is ontvangen. Sommige artikelen kunnen tijdens deze status geannuleerd worden. Deze artikelen vertonen een ‘x dit item annuleren’ knop naast de artikelnaam.Wanneer u deze link niet ziet, houdt dit in dat de bestelling reeds verwerkt wordt en niet meer geannuleerd kan worden. GEEN UITZONDERINGEN ! De bestelling bevindt zich reeds in de wachtrij voor drukken en kunnen niet meer worden geannuleerd of aangepast worden.
  • Gedeeltelijk verzonden – Sommige artikelen in de bestelling zijn verzonden. Indien uw bestelling zowel een eBook als gedrukt artikel bevat, blijft uw bestelling in deze status totdat het drukwerk ook afgedrukt en verzonden is. Wanneer alle artikelen verzonden zijn, wordt de status gewijzigd naar ‘Verzonden’. Eboeken zijn direct na aanschaf beschikbaar in uw " Mijn Downloads "
  • Verzonden – De bestelling heeft de drukkerij verlaten en is onderweg. Een e-mail wordt verstuurd wanneer de bestelling wordt verzonden. Het traceer- of bevestigingsnummer wordt vertoond indien van toepassing.
  • Terugbetaald – De bestelling is teruggestuurd naar Lulu en we hebben het bedrag op de kredietkaart of Paypal account die gebruikt werd voor de aankoop terugbetaald.
Aankondigingen

Ontdek onze uitgebreide kennisbank om meer te weten te komen over de opmaak van je project, publiceren bij Lulu, verkopen op de website, en wanneer je je winst uitbetaald krijgt.

Bezoek ook onze Hulppagina waar je ons een e-mail kunt sturen.

Lulu pleit voor wereldwijde bescherming van de privacyrechten van de consument. Copyright © 2002-2014 Lulu Press, Inc. Alle rechten voorbehouden.