Bedankkaartjes

gestart door VincentVH op ‎01-07-2011 05:10 (189 Weergaven)

Uitgevers van de content die je aankoopt kunnen ervoor kiezen hun dankbaarheid uit te drukken tegenover mensen die hun werk aankopen, en hen ook hun contactgegevens mee te delen, door Lulu op te dragen een Bedankkaartje te verzenden. Lulu verzendt deze kaartjes automatisch naar het email adres dat je Lulu hebt gegeven. Al je gegevens zijn echter verborgen voor de uitgever, ook je email adres. Jij kan dan beslissen of je het bedankkaartje wil beantwoorden en je contactgegevens wil onthullen.

Je hoeft de bedankkaartjes niet te aanvaarden. Je kan je voorkeur aangeven in de Email Communicatie sectie van je Account Voorkeuren. Deze sectie kan je vinden in het My Account gedeelte van de Mijn Lulu tab. Je moet in je account inloggen voor je deze opties kan aanpassen.

 

Aankondigingen

Ontdek onze uitgebreide kennisbank om meer te weten te komen over de opmaak van je project, publiceren bij Lulu, verkopen op de website, en wanneer je je winst uitbetaald krijgt.

Bezoek ook onze Hulppagina waar je ons een e-mail kunt sturen.

Lulu pleit voor wereldwijde bescherming van de privacyrechten van de consument. Copyright © 2002-2014 Lulu Press, Inc. Alle rechten voorbehouden.